Atvērto durvju diena RTU

Atvērto durvju dienā  
Stundas laikā Tev būs iespējams iepazīt katru studiju programmu, apskatīt studiju telpas, aprunāties ar studentiem un lektoriem, kā arī uzpelēt dažādas spēles. Viss, kas Tev jāizdara - jāaizpilda šī anketa, atzīmējot vēlamo laiku un pastāstot mums, no kurienes un kādā skaitā brauksiet ciemos!
Pieteikšanās anketa - https://forms.office.com/e/ZRkptq9LQ7
 
Onlaine pasākums Digitālais Brunch- Digitālā lauksaimniecība _ Onlaine pasākums
Pasaulei attīstoties, darbs lauksaimniecībā tiek atvieglots, nomainot izkaptis pret traktortehniku ar zāles pļaujmašīnu.
Lauksaimniecība bija, ir un būs! Darbs nav viegls, tādēļ pat īslaicīgās improvizācijas darba atvieglošanai/organizēšanai ir noderīgas, un nereti tās pārvēršas par ikdienas prasību.
 
Diskusija. No Idejas līdz realizācijai. Digitālo produktu attīstības ikdiena un izaicinājumi
Vidzeme TechGirls Vidzemes Inovāciju nedēļas ietvaros Tevi aicina pievienoties sarunai un diskusijai ar četriem digitālo tehnoloģiju uzņēmumu pārstāvjiem!Nav noslēpums, ka pēdējo gadu laikā ir strauji pieaugusi IT un digitālo produktu attīstības nozare. Uzņēmēji rod jaunus un inovatīvus sabiedrībai noderīgus risinājumus, kas pieprasa plaša spektra speciālistus, lai virzītu šīs idejas tirgū. Ne reizi vien nākas dzirdēt jautājumus par to, kas tad ir produktu vadītāji, lietotāja pieredzes dizaineri un izstrādātāji. Kas viņi ir, un kā šie komandas spēlētāji veicina idejas pārtapšanu realitātē? Diskusijas laikā četri IT un digitālo produktu jomas pārstāvji dalīsies ar savu pieredzi, izaicinājumiem un darba ikdienu.
 
Tālākizglītības kursi:

Programmēšanas pamati - 

Apgūsi zināšanas programmēšanas pamatos C++, PHP, JavaScript, HTML, CSS, MySQL valodās un par tās iespējamiem pielietojumiem dažādās nozarēs.Programma koncentrēsies vairāk tieši uz programmēšanas pielietojumu praksē dodot iespēju ar katru apgūto tematu izveidot nelielu individuālu projektu.Apmācība paredzēta ikvienam, kurš vēlas iepazīties ar programmēšanu.

Vairāk informācijas un pieteikšanās poga šeit: https://cesis.rtu.lv/12735-2/
 
Datordizians _Canva
Vēlies savu sakāmo ietērpt vizuāli pievilcīgās drānās, izmantojot dizaina programmu Canva, bet īsti nezini kā? Mēs parādīsim!Prasmes varēsi pielietot mārketinga materiālu, prezentāciju vai pat CV sagatavošanā, kā arī iemācīsies izveidot oriģinālas apsveikuma kartiņas, lai nākamreiz svētku dienā sveiciens neaprobežojas ar diviem teikumiem īsziņā.
Maksa par kursiem: 50 EUR

-->